Välkommen till våran nya blogg!

            Detta kommer att vara en presentation av vårat projekt 

En Fjärils Vingslag - En vilja att hjälpa barn i Indonesien

Här kommer ni att kunna läsa om hur det går för oss, allt från hur vi hämtar upp barnböcker som folk skänker, hur vi ringer och mailar folk mer än normalt även om våra sena brainstorming kvällar m.m.
Ni kommer även kunna se en presentation av hur mycket pengar vi lyckas samla in från olika håll. De som skänker kommer bli presenterade vid namn (företagsnamn), hur mycket som skänks och när.
Det här är något nytt för oss båda, att driva ett sånt här slags projekt. Därför dyker det hela tiden upp nya ideer, tankar, funderingar och lösningar. Men vi lär oss under tiden, och är glada att vi har chansen att få göra det här!

När vi har kommit fram till den delen att vi (Lovisa och Stina) faktiskt är på plats, så vill vi att ni ska kunna känna er delaktiga även då. Alla som deltar i det här har lika stor rätt till att se dessa barns leenden som vi. Så vi ska försöka att vara duktiga även då på att skriva och lägga upp bilder. Självklart kommer då också redovisas exakt för hur mycket av pengarna som går till vardera ställe, och vad för material som kommer att införskaffas åt dem.




Idag när jag skriver det här så har vi inte ens kommit halvägs på detta projekt/denna resa, men redan så märks det hur mycket god vilja som cirkulerar där ute bland oss.
Och det är något som jag kommer leva länge på!
Jag vill tacka alla er som redan nu har visat intresse och engagemang.