17 juni, yogjakarta


Hej allihopa!

Nu har vi lamnat varan underbara familj i Medan. Jobbig sista morgon och  saga hejda till alla fina ungar. Vi kommer komma ihag alla som en stor familj, men sjalvklart sa kommer vissa fastna som lim pa minnet.
Men vi akte darifran med en forhoppning om att en dag komma tillbaka.

Vi kopte en present till dom ocksa, hopprep och fotboll ( en riktig fotboll).
Det var svettigt att hoppa hopprep i stekande sol kan jag saga   =)

Vid morgon bonen som var klockan fem varje morgon sa fick vi hora fina och rorande ord fran pappa janri, och fritz oversatte ordentligt at oss. (Det var en envis tar som satt farligt nara da).
Vi fick en chans att saga till dom ocksa att vi ar  sa tacksamma over den vanlighet som dom har valkomnat oss med, att vi onskar dom all the love joy and happiness in life, och att dom alltid kommer ha en stor betydelse for oss!


FLYG TILL JAKARTA...
FLYG TILL YOGJAKARTA...
Dar mottes vi upp av nurul, och vi bor nu hemma hos henne med hennes familj, ( det finns tva galet sota tvillingpojkar har, tva ar gamla).

Igar sa akte vi till ett barnhem som Nurul kande till. Det var nagot helt annorlunda fran vad vi hade sett i medan. Men vi fick prata och stalla tusen fragor kandes det som om stallet... Sa vi ska dit igen... fundera ut om och vad de skulle kunna behova mest hjalp med.
Dom har sju st barn som bor dar, som kommit fran gatan sjalva och valt att dom vill bort darifran for att bo nagonstans och ha mojligheten att ga i skolan...
Vid sidan av det sa har dom ett program dar dom har kontakt med 92 ungar runt om som inte har sa stabil hemma miljo... Dar dom forsoker finnas till som "stodpersoner" for dessa barn. Och se till att de kommer till skolan och ar forberedda pa framtiden...

TACK FOR KOMMENTARERNA!
( VI VILL HA FLERA...)

tokmanga kramar fran stina och lovisa!